ArtImaging - Art Reproduction
 

Reproducere de artă

Oferă cele mai bune opere ale tale unui număr cât mai mare de potențiali cumpărători

Fine Art Imaging spijină artiștii oferindu-le modalitatea de a obține reproduceri digitale fidele creațiilor lor, pentru a îmbunătăți vizibilitatea colecției și vânzările. Fiecare artist este unic în felul lui, cu propriile așteptări și obiective. Abordarea noastră este flexibilă și se pliază pe cerințele fiecărui artist în așa fel încât scopurile acestuia să fie atinse la cele mai înalte aștepări.  

Vă invităm sa ne vizitați la studioul nostru din București dacă sunteți un artist care caută să-și publice arta. 


Main Page Imagine Test_MPatenaude 1
Artist: Michel Patenaude

CAPTURA DIGITALĂ  — acest prim pas este esențial ...

...pentru calitatea rezultatului final. Alegerea modalității în care originalul este digitalizat reprezintă cea mai importantă decizie pe care o luați în acest proces de reproducere digitală. Fișierul obținut trebuie să fie precis la nivel de detaliu și tonuri de culoare, acest rezultat fiind atins printr-un proces riguros de scanare in condiții calibrate de lumină si focalizare uniformă. Acest fișier de înaltă rezoluție vă va ajuta sa obțineți maximul posibilităților de publicare ale creației dumneavoastră.

Știați ca dreptul de autor rămâne artistului și după vânzarea originalului ? Nu vindeți un original înainte de a vă păstra o imagine fidela a operei dumneavoastră. Misiunea noastră este să vă ghidăm prin acest proces esențial și să vă oferim servicii de reproducere digitală de cea mai înaltă calitate.

 

... urmat de procesul de Corecție de Culoare …

După obținerea imaginii de înaltă rezoluție a operei dumneavoastră de artă, vă prezentăm o probă pentru acuratețe. Imprimat pe panză / canvas sau hârtie fine art, aceast test este evaluat de către artist pentru a verifica integritatea reproducerii din punct de vedere al tonurilor de culoare. 

...și alegerea Substraturilor Media ...

Nu facem compromisuri in ceea ce privește calitatea substratului de imprimare. Fie că este vorba de canvas sau hârtie fine art, încercăm să folosim medii de tipărire care se apropie cât mai mult de suportul lucrărilor de artă originale. Aceasta include o varietate de tipuri și texturi cu valoare arhivabilă (ph neutru); lucioase, semi-lucioase și finisaje matte, hârtie acuarelă premium, precum și hârtii de specialitate de artă plastică  Evaluăm fiecare tip de suport disponibil prin propriul nostru proces de calibrare a profilului de culoare pentru respectarea standardele Giclée de tipărire artistică.Fiecare industrie este supusă practicilor compromițătoare. Studioul Fine Art Imaging este dedicat celor mai stricte standarde în domeniu folosind cele mai performante procese și echipamente. Menținerea integrității pe tot parcursul procesului este obiectivul nostru cel mai înalt.