ArtImaging - Fine Art Printing
 

Imprimare artistică -  Obțineți printul dorit din prima încercare

Giclée - calitate muzeală

Giclée_Proces avansat de imprimare artistică:

Fine Art Imaging ajută artiștii să prezinte cât mai multe opere de artă, prin intermediul procesului de imprimare artistică calitate muzeală, la un preț competitiv. Pe parcursul procesului, folosim  cele mai bune practici în domeniu pentru procesarea, redimensionarea și transferul imaginei pe suport media fine art cu fibră textilă. Cei 12x pigmenți de cerneală Canon PRO folosiți asigură o gamă coloristică  de excepție contribuin la redarea celor mai fine detalii. 

Fie că sunteți deja familiarizat cu imprimarea artistică Giclée fie că testați acest proces pentru prima oară, puteți fi sigur de un nivel înalt de integritate al serviciilor oferite de noi. Vă invităm să ne contactați și să descoperiți cum imprimarea fine art în tehnica Giclée vă poate ajuta să vă prezentați arta unui public cît mai larg.

Respectarea celor mai stricte standarde de imprimare artistică :

Combinația între pigmenții și suportul media fără acid, completate de profilele de culoare conforme standardelor impuse de ICC – International Color Consortium asigură respectarea celor mai stricte norme de arhivare pentru imprimare artistică. Rezultatul constă în printuri Giclée ce oferă o calitate excepțională, la un nivel acceptat de muzee și galerii de artă. Reproducerile noastre Giclée oferă o stabilitate foarte bună a imaginii, cu o durată de viață de peste 80 ani (pentru Giclee-urile pe pânză aplicăm, lacuri protectoare UV-inhibitoare special concepute)

ICC – International Color Consortium

Suporturi de Imprimare Fine Art cu fibră textilă :

Procesul nostru include o etapă de validare a suportului media pentru imaginile dumneavoastră. Vă prezentăm pentru validare o serie de probe folosind premium media fine art - Hahnemuhle și Breathing Color, brand-uri bine cunoscute în industrie. Lista include o varietate de hârtii si pânză (canevas) fine art cu fibră textilă, cu diverse texturi și diferite finisaje (mat. satin, lucios, metalic etc). Pentru imprimarea imaginilor în format mare, testăm fișierul dumneavoastră prezentându-vă detalii imprimate la dimensiunile respective, astfel încât să căpătați încredere în precizia și acuratețea proiectului dumnevoastră, înainte de a vă angaja într-o lucrare de imprimare de dimensiuni largi. Acordăm o atenție specială pentru a asigura redarea fidelă a culorilor și a detaliilor native ale imaginii.

Aplicația noastră FTP secure va permite transferul direct al fișierelor dumneavoastra fără a fi necesară manipularea altor  discurilor sau a altor unități de memorie mobilă.

 


Expertise_Fine Art Printing pic 1

2

3


Vă invităm să ne contactați să discutăm despre proiectul dumneavoastră și cel mai probabil vom găsi soluția optimală de imprimare fine art care să îndeplinească așteptările dumnevoastră.

Permiteți-ne să fim consultanții dumnevoastră pe tot parcursul procesului de imprimare, pentru a obține rezultatele dorite din prima.