ArtImaging - Fine Artists
 

Artiști plastici

Rezervati originalul pentru un colecționar de artă
Oferiți Giclée_Reproduceri digitale de înaltă calitate celorlalți admiratori ai artei dumneavoastrăImpărtășiți cele mai valoroase creații cu mai mulți cumpăratori

S-a întâmplat și se va mai întâmpla. Oamenii văd tabloul creat de artist, de dumneavoastră, și vor să îl aibă. Dar nu există decât un original! Cu tehnica Giclée aveți oportunitatea de a oferi reproduceri ale operelor dumnevoastră de artă la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, prin imprimările artistice Giclée vă faceți cunoscută arta către mai mulți admiratori, având totodată șansa de a vă mări încasările din vânzări.

Vânzarea operei originale este, fără îndoială, o mare realizare, dar este doar “one-time sale”. Există șanse ca valoarea generată de originalul dumneavoastră să fie sporită de publicarea și promovarea artei prin intermediul edițiilor limitate de reproduceri digitale, prin comandarea de imprimări artistice în tehnica Giclée doar atunci când aveți nevoie (print on demand). Fine Art Imaging Studio vă livrează printurile comandate la timp și la cele mai înalte standardele de calitate.

Giclée - Cel mai bun produs după original

Procesul nostru de imprimare de calitate arhivabilă, combinat cu folosirea celor mai bune tehnologii din industrie și a suporturilor de imprimare fine art asigură obținerea de reproduceri digitale fidele originalului. Standardele practicate de Fine Art Imaging asigură o permanență a imaginii imprimate de  zeci de ani și recomandă reproducerile digitale create de studioul nostru ca fiind “cel mai bun lucru după original”.

Ca parte a procesului nostru de lucru, alegem în mod riguros cele mai bune substraturi media care să se potrivească operei dumneavoastră de artă. De obicei, alegem substraturi media care sunt extrem de asemănătoare operei de artă originale pentru a asigura și la acest nivel integritatea reproducerii. Studioul Fine Art Imaging vă livrează Giclée-urile comandate rapid, respectând  cele mai înalte standardele de archivabilitate.


Fine Artists Image _Car cu o pereche de boi
Nicolae Grigorescu - "Car cu o pereche de boi"


Ne-am propus să vă însoțim ca partener de afaceri, astfel încât puteți considera studioul nostru o extensie a studioului propriu. 

Din punctul nostru de vedere, aceasta este o relație bazată pe încredere reciprocă, iar noi suntem determinați să respectăm acest angajament. 

 

Sunați la : +40 736 767502 , sau completați  Contact form