ArtImaging - Museums and Art Galleries
 

Galerii de artă și Muzee 

Studioul Fine Art Imaging colaboreaza cu muzee renumite, ca de exemplu prestigiosul Muzeu National Brukenthal

 

Muzee

Fine Art Imaging poate să ajute cu crearea unei librării digitale a colecției de tablouri ale muzeului dumneavoastră. Astfel, veți avea acces la o referință mărturie în timp a operelor de artă în ce privește tonurile de culoare și cele mai fine/precise detalii. 

Suntem antrenați să lucrăm respectănd normele muzeale de prezervare si manipulare ale operelor de artă. Procesul nostru de captură digitală este non-invaziv (camera citește informația RGB de la distanță, fără să atingă arta), iar luminile folosite respectă de asemenea standardele de arhivabilitate. 

Galerii de Artă

Ca și curator sau proprietar al unei galerii de artă, sunteți consultați de numeroși iubitori de artă, dar numai o mică parte din ei sunt colecționari de artă profesionali. În ceea ce privește majoritatea vizitatorilor dumneavoastră, puteți propune reproducerile Giclée care beneficiază astăzi de o largă acceptare în rândul consumatorilor de artă din toate categoriile. Acestea reprezintă deci o oportunitate suplimentară de venit si un mod profesional de publicare a lucrărilor artiștilor pe care-i reprezentați. 

 

În cadrul unei piețe mature, calitatea de imprimare artistică Giclée variază considerabil, deci, alegerea unui studiou de imprimare este în sine o provocare. În acest sens, piața din Romania, nu oferă multe alegeri, ceea ce reprezintă un avantaj și-n același timp un dezavantaj. În orice caz, pentru a căpăta încredere în calitatea și acuratețea proiectului dumnevoastră, înainte de a vă angaja într-o lucrare de imprimare de amploare, solicitați o serie de probe pe diferite suporturi media, așa cum orice studiou de imprimare artistică profesional ar trebui să prezinte clientului. 


Museum Page Image_Portret A.Filionescu 24x18inch p
Portretul Alexandrinei Filionescu


Fine Art Imaging este mai degrabă un atelier de artă unde oferim un serviciu personalizat în funcție de cerințele clientului. 
Ne mândrim cu reputația de profesionali dezvoltată și menținută de-a lungul anilor în Praga, Montreal și București în cadrul industriei de captură de imagine digitală de inaltă rezoluție și imprimare artistică Giclée. 

Oferim fiecărui client (artist individual sau instituție) o relație de afaceri robustă, bazată pe încredere reciprocă și efort continuu în căutarea excelenței. 

Printurile Giclée produse de Fine Art Imaging se regăsesc astăzi în galerii de artă, birouri și case din Europa, America de Nord și Australia.