ArtImaging - How it works
 

Procesul nostru - Cum functionează

Captura Digitală de Înaltă Rezoluție este obținută în studioul nostru:

Înțelegem cât este de important să începem cu o captură digitală de calitate superioară a operelor originale - acest prim pas este esențial și determină totul.

Studioul nostru de fotografie digitală folosește o cameră de înaltă rezoluție - 216 megapixeli -  considerată de muzee a fi cea mai bună tehnologie disponibilă pentru obținerea fișierului digital. Pentru obținerea imaginii fidele și o capture digitală fără compromisuri, această cameră este montată pe un 4x5 view camera. Iluminatul special - day-light balanced - contribuie la acest rezultat si protejează originalele de căldură și raze UV. Toate acestea sunt posibile pentru că studioul nostru este configurat pentru reproducerea digitală a operelor de artă spre deosebire de serviciile fotografice generale.

Manipulăm operele de artă cu mare atenție :

Când vom primi operele dumnevoastră de artă, acestea vor fi manipulate în mod profesional și fotografiate în studioul nostru, cu grijă și precizie. Captura imaginii digitale va fi arhivată pentru a permite, la cerere, obținerea unui print de calitate fine art. Păstrarea unei biblioteci digitale a operelor de artă din portofoliul dumneavoastră asigură o valoare de publicare pentru generații. 

Procesul de corecție de culoare :

După crearea unei imagini de înaltă rezoluție a operei de artă, o etapă suplimentară de validare a culorilor este procesată. Pentru o gestiune cât mai precisă a culorilor, folosim profile de culoare personalizate create in-house pentru diversele tipuri de media utilizate în studioul nostru. Pornind de la probe imprimate ale diferitelor detalii, compararea cu originalul este repetată până când culorile reproducerii corespund cu originalul.  Proba finală este prezentată pentru evaluare clientului pentru validarea integrității reproducerii. Următoarea etapă este discutarea parametrilor specifici de producție. 

Suporturi media care se potrivesc originalului :

Doar pentru că este o reproducere, nu înseamnă că trebuie să faceți compromisuri în alegerea suportului de imprimare. Suporturile de imprimare giclée fine art sunt similare suporturilor pe care sunt realizate operele de artă originale (fie pânză, fie hârtie). Putem să folosim pânza (archival-grade artist canvas) cu finisaj mat, satin sau strălucitor, hârtie acquarele premium, precum și hârtie de specialitate potrivită fotografiei artistice. Sunt effectuate teste pentru a evalua și verifica dacă suportul respectiv respectă standardele noastre de tipărire artistică. Vă încurajăm să discutați cu noi despre lucrarea dumneavoastră de artă și, cel mai probabil, vom avea o soluție de imprimare artistică care să fie conformă sau să depășească așteptările dumneavoastră. 

 


OurProcess_ Image 1

OurProcess_Image 2

sss


Detalii Tehnice :

 

▪ Best-In-Class 216 Megapixel Art Capture System

▪ Advanced/Interpretive Lighting and Capture of Your Art

▪ Museum-grade art handling

▪ 12-Color Pigment Ink, 2400 DPI, 16-Bit Archival Printing

▪ Proprietary ICC-Compliant Color Managed Workflow

▪ Expert Advice and Guidance on Workflow and Process